090929

Hey!

Jag har varit dålig på att blogga men det beror på att jag inte har något att dela med av. Inget som jag vill dela med mig av ialla fall. Jag kom precis hem från en sen kvällsfika med T. Det var verkligen välbehövligt vill jag lova. Nu är det bara 3 dagar kvar sen drar jag. Det känns för jävla bra. Jag brukar inte gilla tanken på att sätta mig på ett fylg men just nu så älskar jag den. 3 dagar kvar, sen träffar jag min favorit igen.

Jag har för övrigt förälskat mig i en klänning. Men jag vet inte (än) vart den är köpt! Jag måste ha den!


Den svarta klänningen till höger är det!
Jag måste även säga att kvinnan på bilden klär väldigt bra i den!
Bilden är tagen från stureplan.se
På tal om ingenting så fick jag mig en smärre chock när jag gick in på sidan. Mer vill jag inte säga.

/Azin

Lunch

Godmorgon!
Azin stack iväg och käkade nachos, men eftersom jag ska till Stockholm i helgen måste jag äta alla helgens måltider ute, så bestämde mig för att gå hem och äta istället. Så nu står jag i köket och lagar pasta med vegetarisk sås till, hoppas på en smaklig måltid!
/Becca


Helgen!

Nu är jag hemma. Jag skulle gärna ha stannat ett tag till men nu är det ju som det är. Helgen har varit super, verkligen! Allt gick som det skulle... förutom i fredags då. Ångrar lite att jag inte gick på klubb G men jag ångrar inte att jag ställde upp för en vän som verkligen behövde det. Mest av allt ångrar jag att jag inte kunde gå på zöes fest. Hela lördagen och söndagen var kanon! Och visst fick jag med mig lite shopping hem också.

En liten händelse i lördagsnatt satt inte alltför fint. Jag var hungrig som bara den när vi kom hem och tänkte att jag skulle laga lite nattmat till oss. Jag fixade te och skulle bära in det men det va rätt mörkt så jag såg inte så himla bra, jag missade ett helt jävla bord! Jag gick rätt in i bordet spillde ut allt i muggarna, fick ett blåmärke på låret ett litet brännmärke på handen och en bula i huvudet! Det ni... inte alla som kan slå hmm... 1000 flugor i en smäll!


En snygg Westwick och mannen som ligger bakom Burberrys vårkollektion.
Jag vill ha det mesta som han har designat!

/Azin

Toppenkväll!

Här kommer lite bilder från i fredags!
Först körde vi på födelsedagsmiddag på grekiska och sedan vidare till BK.
Tack för en superbra kväll och ännu en gång grattis till Zoë som fyllde 18! :)





/Becca

Fredag

Ett stort Grattis till Zoë som fyller 18 idag, ikväll ska du firas som aldrig förr!
/Becca



Beslutsångest.

Helgen är äntligen kommen. Jag har en fruktansvärd beslutsångest! Jag vill jätte gärna vara med på zöes fest men jag har ingen skjus hem! Och jag kan inte sova kvar i Strängnäs för att jag åker på lördag innan 06.00! Fattar ni hur jobbigt det är?! Därför funderar jag på att vara kvar i hemma i stan och åka ut till Torshälla istället.. Just nu så lutar det mest år det hållet faktiskt!

/Azin

HELG SNART

Nu är det inte långt kvar till det är helg!
2 dagar, om jag längtar?!
/Becca




Michael Kors

Nu har jag hittat mina drömhandskar. De är från Michael Kors och skulle sitta så himla fint nu i höst. De är inte för vanliga men samtidigt inte för fina. Perfekt är nog det rätta ordet.



/Azin

090923

Heey!

Jag slutade innan lunch och kom precis hem. Som Becca skrev förut så har vi knappt några lektioner längre... Jag och Becca har haft en trevlig picknick. Vi har bara ätit idag! Heelt ärligt. Först pizza och sen fika. Nästan samma visa varje dag. Jag tränar ju nästan i onödan! Men nu ska jag inte tappa suget när jag väl har kommit igång. Jag ska ringa J nu och fråga om han vill träna med mig ikväll. Dör om han har egen träning, då kommer inte jag orkar gå ut och springa själv.


Snyggsnyggsnygg!

/Azin

Fikatime

Hej!
Skolan är galen, vi har inga lektioner överhuvudtaget. I måndags var det enda jag hade franska, igår hade jag endast 20-minuters mentorstid och slutade halv 11. Idag då? En historialektion, så blev ledig vid halv 10.
Vad har hänt?!
Från att ha gått i skolan från halv 9 till 5 varje dag, så har vi ingenting. Schöönt. Dock har vi en hel del grejer som ska in nästa vecka, vilket är mindre härligt. Men man har ju i alla fall tid att göra dem, frågan är om man har orken?
Rastlösheten håller på att ta över våra liv, känns som att man inte gör något vettigt överhuvudtaget, men det kanske inte behövs. Azin har engelska nu, efter det ska vi dra en riktig bullpicknick, eller varför inte baka bullar? Vi har ju all tid i världen haha.
/Becca


Söndag

Godmorgon!

Kvällen igår var helt okej med tanke på att min idé inte gick igenom! Så kvällen varken började eller slutade som jag själv ville. Men allt handlar om att ge och ta! Igår lovade jag mig själv att jag skulle vara uppe i tid för att hinna plugga, träna och duscha innan lunch.. men icke! Jag vaknade för en stund sedan av att S och L kom. Så nu ska jag ta tag i mig själv och först ÄTA, plugga, träna och sedan duscha!



/Azin


090919

Nu är jag hemma från en inte alltför rolig middag. Jag hade tydligen lovat mamma att jag skulle följa med, jag har själv inget minne av att jag har lovat... men jag följde med i protest. Jag fick åka hem tidigare så att jag inte skulle behöva ställa in kvällens planer. Därför är jag hemma själv nu. Skönt som fasen! Känner mig helt slut och vet därför inte om jag orkar kvällens planer. Det vore skönt att bara glo säsong 3 av Gossip girl men de flesta vill ju röja ikväll... Men nu kom jag på en überbra lösning! Orkar inte skriva ner den haha men vi får väll se om den går igenom!



/Azin

Lördagskväll

Klockan börjar närma sig 20.00 och kvällens planer är fortfarande inte spikade. Det känns som att det nästan börjar bli en vana att alltid vara ute i sista momangen med att planera kvällarna haha. Men det brukar ju bli lyckat i slutändan, så det spelar nog ingen större roll vad man väljer, bara man ser till att ha kul. Ikväll står det mellan partaj hos nån jag knappt vet vem det är, mys med tjejerna eller hemmamys med mor och far. Vi får se var det slutar!
Fint att folk tar bilder underifrån haha.




/Becca

CV

Heeeey!
Idag har jag tillbringat timmar framför datorn för att få ihop ett tjusigt CV, som dock inte kan bli så tjusigt med tanke på att jag inte har så mkt erfarenheter. Men jag är i alla fall nöjd med resultatet, så nu är det bara ut på arbetsmarknaden och söka jobb. Lättare sagt en gjort skulle jag gissa, men man får hoppas på det bästa!
/Becca



Smink

Hey!

Det har varit dålig update idag, det blir bättre. Jag har varit på tuna park med Mamma idag. Jag köpte bara smink. Jag vill ha en vit blus men det finns ingen här i stan som faller mig i smaken!

Jag köpte ett läppstift från Lancome, det var rätt dyrt och kostade 270 kr. Men färgen var så himla fin! (det är inte färgen på bilden!!)
Jag köpte även Niveas nya foundation som innehåller mycket vatten och fukt vilket ska vara bra för huden. Den kostade bara 140 kr. Jag rekomenderar den verkligen!


/Azin


Natti natti


Kvällen börjar lida mot sitt slut och jag är nu hemma från kräftskivan. Det blev en mycket lyckad kväll, hade jätteroligt och det var sjukt kul att träffa alla. Det borde bli oftare, dessutom var kräftorna väldigt goda. Jag åt till jag fick ont i magen haha. Nu måste jag ta och lägga mig, godnatt!
/Becca

Kräftskiva!


Nu bär det snart iväg på kräftskiva, det är bara den andra för i år för min del, så jag är pepp!
Måste säga att det knappt finns någonting som är godare än kräftor, så jag ser verkligen fram emot att få äta, äta äta.. Kräftskivan är hos Pernilla och det ska bli kul att få träffa alla igen.
/Becca



Beslutsångest.

Heey bloggen!

Kvällens planer är helt ostabila! Jag har tre alternativ att välja mellan. Åka till Mariefred och kolla på någon spelning, åka hem till Sara och bli fetare eller hemmakväll med mamma. Jag känner mig så sjukt opepp och Mankan ligger för långt bort. Det är verkligen inte värt det om jag tänker efter. Jag har inte umgåtts med mamma, bara jag och hon på ett bra tag så det vore rätt skönt . Becca berättade för mig att beslutsångest är en sjukdom..jag tror att jag lider av den sjukdomen.

Och nu till er som efterblivna och fortfarande inte har sett Alexander Wangs kollektion på webben gör det nu!


Erin Wasson och Wang

/Azin

Sömnig dag

Att jag aldrig blir frisk! Åkte hem till familjen igår eftermiddag, skönt med en långhelg för en gångs skull. Klockan börjar närma sig 15.00 och jag har knappt kommit upp ur sängen hehe. Men nu ska jag ta ett varmt bad med massa badbomber, oljor och massage!
/Becca


Onsdag

Godkväll.
Azin åkte precis hem, så nu sitter jag själv i lägenheten igen. Det får mig att inse att jag aldrig skulle palla bo själv, det skulle bli alldelles för ensamt. Det skulle sluta med att jag hade TV:n på, radio på, musik i öronen samt att jag skulle börja prata med mig själv så fort jag inte hade sällskap haha. Och det låter ju inte som en lysande idé, så tur att min soulmate kommer tillbaka på söndag! Jag kan skatta mig lycklig.

Ikväll har vi i alla fall kollat på Idol (som var lika bra som vanligt), varit ute och gått och pladdrat sönder haha. Ingen lillördag här inte! Soft kväll, men nu ska jag sussa!
/Becca



Dior.

Nu när jag bläddrade igenom tidningen såg jag att man fick med en liten rabatt på en valfri mascara på Kicks. Det kan inte bli mer perfekt nu när jag hade tänkt köpa en ny. Den mascaran jag anväder kommer från Christian Dior och heter Ironic. Det är utan tvekan den bästa mascaran jag någonsin har använt. Den är dock svår att tvätta bort men annars så klumpar den inte och den framhäver verkligen ögonfransarna. Men det absolut bästa är att den är lätt att måla på! Den är dock rätt dyr jämför med budgetmascarorna men den är värd priset och lite till!



/Azin


Cosmopolitan.

Mitt internet har inte fungerat alls idag men nu är det äntligen igång igen! Jag har pluggat biologi ett bra tag och nu är jag tröttare än jag var förut. Men när jag kom hem låg en Cosmopolitan och väntade på mig. Jag måste nog ha världens bästa mamma! Det kommer verkligen att förgylla hela min kväll utan tvekan!

Snygga Megan Fox var med på omslaget!



/Azin

Trötter

Hej bloggen!
Jag tror aldrig jag har varit så här trött, skulle försöka plugga, men kom på mig med att somna på biologiboken 3 gånger.. Inte bra hehe, men nu blir det Idol för hela slanten! Jag kommer förmodligen somna, men får väl sätta alarm en gång i kvarten, för jag vill verkligen se programmet haha. Hörs sen.
/Becca



Coco avant chanel

Som ni alla säkert vet så var det galapremiär för filmen Coco avant Chanel igår. Filmen är på franska och handlar om Coco:s liv innan hon slog igenom med Chanel. Vi hade tänkt gå på premiären i Eskilstuna på fredag, men vi får se hur det blir, inga planer är spikade än. Helt klart är att vi måste se den snart i alla fall.
/Becca



D&G kan sin grej.

Nu när jag ändå är igång så kan jag även lägga upp en bild på en blus från D&G som inte skulle sitta helt fel. Den passar perfekt nu till hösten! Och svart passar ju liksom till allt. Jag ser det som en investering helt klart! Den kostar runt 2000 om jag inte minns helt fel. Så till er som känner er sugna...SATSA!

D&G Dolce & Gabbana Bow-detail chiffon blouseD&G Dolce & Gabbana Bow-detail chiffon blouse

/Azin

DVF

Nu har jag hittat min dröm klänning! Det måste vara den mest underbara klänningen någonsin! Det skulle vara den perfekta balklänningen! Den är från DVF och kostar inte mindre än 10000! Jag kan lova att den är värd det! Kolla bara på bilderna!



/Azin

Spaain

Idag är det exakt 3 veckor kvar till vi drar till Spanien, hoppas på en riktigt rolig resa. Här är en bild från förra gången jag var i Spanien, vilket faktiskt bara var 3 månader sen. Den här gången är jag dock där för att lära mig bättre spanska, så får kämpa med det.
/Becca




Segt

Tja!
Jag blir bara mer och mer förskyld, men jag hoppas verkligen att det har släppt till imorgon, för imorgon känner jag för att göra någonting kul. Just nu sitter jag ensam i min lägenhet, men hoppas på sällskap snart. Nu är det bara en timme kvar till Idol, missa inte det! Här är ett par bilder från idag.
/Becca





Bokat och klart.

Äntligen är resa bokad! Vi blir bara borta i ungefär 4 dagar men herre vad skönt det ska bli att komma bort. Bara lämna allt och åka iväg. Nu är det nästan bara 2 veckor kvar och jag längtar som tusan efter att få sätta mig i flygplansstolen! Ääääntligen!




/Azin


090915

 Nu har vi äntligen slutat skolan för dagen. Allt i skolan kommer på en gång nu känns det som och jag kan lova att det inte känns bra.. Jag måste bara tillägga att serien svenska hollywoodfruar igår inte var så bra som vi hade väntat oss. Blåsta som fan var de flesta!


Jag hittade tre grymt snygga outfits hos Complot. Men det känns mer som att det är våroutfits. Jag är redan trött på hösten trots att den knappt har kommit igång än!

/Azin

Polotröja

Nu när hösten kommer är stickade tröjor verkligen efterlängtade. Jag kikade runt lite på nätet och hittade den här från acne, hur mysig ser den inte ut? Jättefin passform och att den är vit gör att man känner liite sommarkänslor åtminstone! Mysig att kura in sig i under de kommande höstkvällarna.
/Becca



Historia!

Förrästen så har jag och Azin äntligen fått läsa Historia A, som vi har kämpat, som vi har kämpat! Alla andra läste det i 2:an, men eftersom jag hade spanska på samma tid så fick jag inte läsa det. Så enda sen dess har jag försökt övertala lärare, mentorer, rektor osv om att få tenta eller läsa kursen nu i 3:an. Vi har fått nej hela tiden, men man ska inte ge upp i första taget, för nu i eftermiddag ska vi på våran första historialektion. Om jag är glad! Nu låter jag som en pluggis på hög nivå, men utan Historia måste jag läsa kursen på komvux eftersom den krävs till nästan alla utbildningar. Sjukt glad att slippa det, och bevisligen ska man aldrig ge upp! ;)
/Becca




Lunch

Hey! Sjukt skönt med sovmorgon och nu har jag 4 timmars hål.. som vanligt.
Ska snart möta upp Azin, Jossan och Elene och gå och käka. Idag blir det matsalen, så det är en lång vandring som väntar. Vi har nämligen 1.5 km till våran matsal så när man har gått hela vägen tillbaka till skolan efter maten har man hunnit bli hungrig igen, inget bra system.
/Becca



Ben&Jerry's!

Jag hoppas på en bättre dag imorgon för denna har inte varit någon höjdare! Jag fick en smärre chock när jag läste ett mail som jag hade fått. Mina föräldrar blev inte heller alltför glada vill jag lova er. Men jag antar att det är smällar man får ta. Men det var inte det jag ville ha sagt utan är det någon som vet var man kan köpa desinfektionsmedel?! Det är typ slut överallt! Alla börjar bli sjuka nu och jag vill helst slippa!

Nu ska jag lägga mig i soffan bänkad framför tv:n, äta Ben & Jerrys och ringa D och se hur hans operation gick. Hans högra axel är skadad men det är väl smällar man får ta om man åker cross! Jag hatar att han har flyttat till Sockholm!

Missa inte lipstick jungle ikväll!

 

Min favorit glass, Ben&Jerry's half baked!

/Azin


Sjukling

Hej.
Som hälften av befolkningen har även jag blivit sjuk. Sjukt jobbigt, men vad ska man göra?
Funderar på att dra ner på Ica, köpa massvis med godis och slå mig ner framför TV:n. Kolla nån film och sedan Svenska Hollywoodfruar, som ni förrästen inte får missa! Klockan 21.00 på 3:an är det, första avsnittet idag, så kika in det.
/Becca




ANNA HIBBS!

Anna Hibbs måste driva Sveriges bästa blogg! Hon skriver så bra. Hon är bäst! Ni som inte läser gå in på Stureplan.se nu och klicka er in på hennes blogg genast! Ni kommer inte ångra er. Sen så är hon riktigt snygg också!



/Azin


Jimmy Choo

En ursnygg zebra clutch som den 14 november måste bli min till vilket pris som helst.
Den är ifrån Jimmy Choo for h&m!
En clutch kan väll inte bli snyggare än så? Riktigt snygg med en enkel svart klänning.
Som de flesta vid det här laget borde veta så släpper h&m sammarbetet med självaste Jimmy Choo den 14 november i utvalda butiker. Missa inte det!

 

/Azin


Stella McCartney

Rachel McAdams i en ursnygg klänning designad av Stella McCartney!
Den sitter perfekt, den är perfekt!




/Azin


Lov? Ja tack!

Hej hemska dag!

Jag stressade sönder för att hinna med tåget och när jag väl kom till skolan så var lektionen inställd. Då fick jag vända igen och springa till tåget för att komma hem. När jag väl sitter på tåget så skickar Becca sms och säger att lektionen inte var inställd, great! Jag gick vidare mot bibblan för att låna en bok men självklart så var den redan utlånad så jag fick nöja mig med en dålig bok. När jag ska låna boken så säger dom att jag är skyldig bibblan 50 spänn, nice där rök en pizza!

Bitter? Inte alls!

/Azin

måndagsmorgon

Heey
Trött och förskyld, toppen?
Jag längtar sönder till helgen, ska bli sjukt nice att komma hem och träffa alla igen. Men det är 4 dagar kvar, nu ska jag sova lite, så tiden går snabbare hehe..
/Becca

Beyonce

Och Beyonce vann priset "Video of the year", vilket jag verkligen tycker att hon förtjänar. Hon var även sjukt snygg i den röda klänningen.
/Becca



Beyoncé on the red carpet at the 2009 MTV Video Music Awards in New York City.

090914

Godmorgon!

Nu är jag äntligen uppe! Mitt tåg går förhoppningsvis om 40 min... jag har ingen aning. SJ krånglar som vanligt! Jag har försovit mig idag igen... Jag är inte säker på om jag ska åka in til skolan eller inte, vi får se om jag hinner! Jag har iallafall hunnit dricka världens godaste chailatte!

Om ni missade VMA igår natt så går det en repris på mtv den 17 september klockan 17.30 har jag för mig att det var. Årets gala var grym har jag hört!

Lady Gaga kammade hem priset som "Best new artist" grymt!

 

/Azin


Chanel J12

Jag har hittat en klocka som en vacker dag ska bli min. Den är ljuvlig. Ord kan inte beskriva Chanels J12 serie. Hela klockserien är underbar. Jag kan föreställa mig den runt min handled. Vilken känsla. Inte nog med att är snygg, den har indexmarkeringar i diamant! Och boett har inslagg av guld. Tror inte att det kan bli bättre.
64 000 kr måste alltså skramlas ihop innan den blir min....


/Azin


Fashion week


New York fashion week är igång!
Här är en bild på Posh inför hennes Runway show, bilden är tagen från posh24.se
/Becca





GG!

Godkväll!
 
Jag sitter här och lyssnar på David Guetta, vilken man! Hans musik måste vara bland det bästa jag någonsin har hört. Men.. det var inte det jag skulle skriva om utan jag tänkte berätta för er att...GOSSIP GIRL HAR SÄSONGSPERMIÄR DEN 18 OKTOBER! Som jag har längtat efter ännu en säsong av världens bästa serie! Jag tycker synd om alla som har missat det!



/Azin

Top model

Sitte och kollar på Americas next top model 12, kan inte fatta att det är 12:e säsongen. Känns inte som att det har hållit på så himla länge. Dagens fotografering handlar om att spela oskyldig tonårsflicka, vilket borde vara rätt kul. Jag har inte hittat min favorit än, men det kommer nog!
/Becca





Nyklippt!

Nu har jag äntligen klippt mig. Det var verkligen på tiden. Mitt hår kändes slitet och inte det minsta fräscht. Det blev en aning kortare men väldigt mycket fräschare! Jag är sugen på att färga håret också nu när jag ändå är igång. Jag är riktigt sugen på mörkbrunt. Men jag vet inte riktigt om jag vågar...Vi får väl se hur det slutar!

Om jag nu ska färga så vill jag färga det i den färgen som Megan Fox har på bilden nedan. Jag älskar den färgen, det är så himla snyggt! Hon är så sjukt snygg. Världens snyggaste kvinna? Mycket möjligt!

 


/ Azin

 


Shoppingtur

Idag gick vi på stan en stund innan jag skulle ta tåget tillbaka. De enda affärerna vi hann in på var Gina och MQ, bra jobbat som vanligt haha. Vi hittade faktiskt ingenting, det är rätt ovanligt att vi kommer hem tomhänta från en shoppingrunda.. Men det blev sent igår och huvudvärken just nu är inte nådig, så det kanske är därför man inte var så pepp på att handla. Här är ett par bilder från vår citytripp!
/becca



Mörkrädda

Som sagt var gårdagskvällen lyckad, dock var det jäkligt läskigt att gå. Jag brukar oftast ta taxi på kvällarna när jag ska ta mig nånstans för att vara på säkra sidan, men inte igår, någon gång måste man övervinna sin rädsla! Fast det är ändå bra att vara försiktig för det finns sjukt många knasiga människor därute. Det slutade med att vi sprang för vi var så rädda haha, men vi kom hem helskinnade i alla fall. Här kommer ett par bilder från när vi var på väg till Lina.
/Becca




Söndag!

Godmorgon bloggen!

Nu är vi uppe och redo för att bege oss ner mot stan. Vi somnade runt 4 imorse så det fick bli en lång sovmorgon. Väldigt välbehövligt vill jag lova. Bilder från igår kommer komma upp inom kort!

H&M har fått in jättefina underkläder!

Bilden är tagen från deras hemsida!

 


Lyckad kväll

Godkväll!
Det börjar närma sig småtimmarna och jag & Azin har kommit hem till henne, ska snart sussa. Bion var superkul, man vek sig av skrattattacker haha. Det är faktiskt inte ofta jag skrattar så mycket åt en film, men det gick verkligen inte att motstå. Det var en av de roligaste filmerna jag någonsin har sett, och då överdriver jag inte. The ugly truth, gå och se den!

Efter bion stack vi hem till Azins kompis där det var giirlsnight, trevligt. Nu ska vi sova!
pusspuss /Becca & Azin

Mingelbild

Här kommer en mingelbild från i onsdags, insåg att det var brist på sådana. Det här var på krogen som skolan hyrde, hela skolan var inproppad och det var sjukt kul!
/Becca & Azin



Freakshow.

Jag är stressad till max, som vanligt! Jag hade all tid i världen på mig men nu sitter jag här stressad... Jag har beslutsångset. Jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. Det ska ju inte vara för fint men heller inte för vanligt. Mitt hår ser ut som ett fågelbo! Innan jag stressar vidare så måste jag bara dela med mig av de bilder jag hittade på Lindsey Lohan. Snygg är det rätta ordet för den kvinnan!



/Azin


Nicole Richie är mamma

Nu har Nicole Richie och Joel Madden äntligen fått sin baby. De ser så lyckliga ut på alla bilder och jag hoppas verkligen att det är det och att de kommer ta väl hand om barnet. För det kan inte vara lätt att födas rakt in i rampljuset, att inte kunna välja bort publiciteten. Barnet var i alla fall helt frisk och allt ska ha gått bra. Man kan ju undra om Richie har lämnat partylivet för gott nu, eller om hon kommer att halka tillbaka, men vi hoppas på det bästa!
/Becca




Bio

The ugly truth ska vi se! Om jag ska vara ärlig har jag faktiskt inte hört mycket alls om filmen, men det är förmodligen jag som är aningen efter, för filmen verkar grymt bra! Dessutom tycker jag att Gerard Butler är både snygg och charmig, vilket inte är en nackdel..
/Becca



Spikat!

Nu har vi äntligen kommit fram till hur vi ska göra ikväll! Vi ska vara hemma hos mig i Eskilstuna. Vi ska först gå på bio och se The ugly truth och sedan bege oss vidare mot L. Jag hoppas på en lyckad kväll! Det känns nästan som att det kommer att bli det! Jag känner att jag borde slita mig ifrån datorn nu och göra det jag egentligen borde göra innan jag åker och möter Becca på stationen, plugga och städa mitt rum alltså. Det ser ut som rena katastrofen. Jag ser inte ens min fotölj. Berget som består av kläder har tagit över den... och allt annat i mitt lilla rum!



/Azin

Saturday

Lördagskväll, finns det någon bättre tid på veckan?
Kvällens planer börjar så smått klarna och jag tror att vi har bestämt oss. Beslutsångesten är en ond sjukdom haha. Men jag tar tåget in till E-town och möter upp Azin om 2 timmar iaf, sen ska vi förmodligen dra en biotripp och efter det vidare till en av hennes vänner. Jag röstar för det alternativet!
/Becca 


The Cassette Society!


Jag vaknade på världens bästa humör imorse. Men som vanligt så ska alltid någon få mig på sämre tankar så min morgon har inte varit någon höjdare men för tillfället så har jag lagt allt strul på hyllan haha! Jag har äntligen köpt en kalender, välbehövligt vill jag lova! Kvällens planer är inte riktigt spikade ännu.. Vi kan inte bestämma oss om vi ska vara i Eskilstuna eller i Strängnäs. Det lutar mot att Becca kommer hit :)

Jag är riktigt sugen på att beställa hem klänningen på den första bilden, skinnkjolen och jeansshortsen!



Allt är från the cassette society!

/Azin

Lördagsmorgon

Heey.
Idag tror jag faktiskt att jag för första gången på denna termin ska sätta igång att plugga. Dra igång med projektarbetet kanske? Ska ta mig en tripp till biblan och låna ett par böcker till projektet tror jag. Eftersom helgens planer blev inställda har jag inte planerat att göra något under dagen idag så det är väl lika bra att passa på! Att plugga altså hehe.. Här kommer ett par bilder från igår.
/Becca






Svinis

Influensan har blivit så känd och föraktad att den till och med har fått ett eget smeknamn?
Trots att många människor har dött av den börjar läkarna nu konstatera att det är som en vanlig influensa. Dock bör gravida, äldre och människor med lungsjukdomar vara försiktiga. Synd för mig att mina lungor inte är de bästa, men jag kommer i alla fall att få vaccinet på en gång det kommer ut. Det är lika bra att vara på den säkra sidan och göra sitt bästa för att inte bli smittad. Kolla bara hur det gick för grabben på bilden!
/Becca



Spotify

Just det, har glömt att berätta att jag äntligen har skaffat Spotify. Ungefär ett halvår efter alla andra, men wathever! Jag har Sara att tacka i alla fall för att jag kan lyssna på vilken musik jag vill.
/Becca




Sjal

På jakt efter en stor sjal nu när hösten närmar sig. Jag hittade denna, inspirerande, dock lite för stor för min smak..
/Becca





Filmtime

Då var det dags att visa Pirates of the Caribean igen, jag tycker alltid att den går på TV. Jag har dock aldrig orkat se någon av filmerna hela tiden ut, men jag kan inte säga annat än att Johnny Depp är snygg.. Romantiska komedier faller mer i min smak, så nu åker TV:n av och nån amerikansk romantisk komedi på! Jag hoppas bara att mitt sällskap är på idén?
/Becca





Finner inga ord!

Innan jag kilar måste jag bara lägga upp den här bilden!
Finner inga ord... Men ni ser ju själva så jag behöver inte säga något...
Skatta er lyckliga stockholmsbor.




/Azin


090911

HEEEY!

Ikväll ska jag dejta soffan! Känner verkligen för fredagsmys! Om allt går som det ska så blir det fiesta imorgon med bara brudar, inge testosteron här inte haha. Idag känner jag att jag verkligen inte orkar men imorgon kanske det vänder! Fredagsmys idag alltså! Hoppas på sällskap!

Denna sköna fredag har jag hittat mycket som absolut inte skulle sitta helt fel!

Den här klänningen från GUCCI är grym! Svår att bära upp men fan så snygg!

Dessa kuvärtväskor från Intermix

Väska från Mulberry!

Och slutligen så skulle inte den här klänningen från the cassette society sitta helt fel!

/Azin

 


Fredag

Heeey.
Nu är det dags för fredaaaaagsmys! Idag känner jag verkligen bara för att softa sönder. Skulle egentligen ha tältat i helgen, men hoppade av i sista sekund. Så jag hoppas att helgen har nåt annat roligt att erbjuda, nu blir det iaf chillkväll!
/Becca

Skolfotografering

Heey bloggen!

Vi sitter hos Becca och väntar på att våran föreläsning ska börja. Den är en kille från unga forskare som kommer att berätta mer om projektarbetet. Idag är det ju som sagt skolfotogrfering och jag kom på en outfit imorse.




Jag får inte på mig min sko utan skohorn och Becca har inget hemma så jag fick helt enkelt struta i att ta av mig skon och istället köra på en plastpåse haha!

/ Azin

Världens bästa pappa!

Igår kom pappa hem från, enligt honom en tråkig utlandsvistelse. Världens pappa som han är hade han med sig en present som inte satt alltför illa. Det kändes som att han hade läst mina tankar när han kom hem med Giorgio Armanis mini parfym kollektion!

Detta är inte bilden på det pappa hade med sig till mig utan denna är lånad, men det här är så nära man kan komma!

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte vaknar upp med ringar runt ögonen till skolfotot imorgon. Fotot till studentföreningen kändes inte som en höjadare för mig!

Godnatt!

/Azin


Sverigeglajjor






Vad tycker ni om sverigebrillorna? Lagom coola va?!
Bilden är hämtad från www.wholesalecelebshades.com , besök gärna för lite inspiration.
Dessa vore sjukt grymma att glassa runt i under fotbollsmatcher osv
/Becca

Hajk på G

Klockan är bara 9 och jag är svintrött och har ont i huvudet, så det blir nog snart läggdags + en alvedon för min del. Som sagt är det snart helg, vilken kommer spenderas ute i skogen på hajk haha. Det är en grej man gör med idrott o hälsa b, vi ska tälta och så. Det kan nog bli roligt hoppas jag, bara det blir fint väder.
/Becca





Helg snart!

Heey bloggen!

Känner mig usel på att blogga, måste uppdatera oftare! Jag längtar som tusan efter helgen. Jag ska träffa mina brudar som jag inte har träffat på nästan två veckor nu... Alla har ju haft svinis! Haha ne jag skoja men dom har varit sjuka. Det är trist att inte Becca ska med men hon ska ju på hajk! ;) Imorgon har vi skolfotografering. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag och Becca får se till att ta en bild imorgon så får ni se vad det blev för outfits.

Världens fulaste vimmelbild från igår! Är det någon som ser normal ut på bilden?! Tror nog att jag toppar "fulaste-tjejen-på-bilden-listan". UTAN TVEKAN!

/Azin


Softar

Godkväll!
Har precis ätit en riktig köttmåltid, soft att stilla hungern. Snart blir det idol och efterrätt till, smarrigt värre!
Vi tog förrästen bilder till studentföreningen idag, så det blev vita klänningar, björkris och hela köret. Men körde på softarstil annars, har varit så sjukt trött pga igår så det behövdes. Det blev ju trots allt bara 3 timmars sömn, så jag har gått hem mrllan lektionerna och sussat lite haha. Nu börjar Idol! Seee you
/Becca




Stövlarna


Här är en bild på stövlarna jag köpte. Är fortfarande inte helt säker på om jag ska behålla dem eller inte, men jag gillar dem skarpt, så det blir nog så!



Bildregn!

Dagen igår var bäst och då menar jag verkligen bäst. Den innehöll nästan allt en bra kväll ska innehålla! Becca fick med det mesta i det förra inlägget så jag tänkte bara bjuda på ett bildregn!


Värd dag


Tjenare!
Klockan börjar närma sig 04.00, och jag ska upp om 3 timmar.. Men fyfan vad värd kväll! Först var det nollning, sen fixade vi iordning oss, stack till en krog som skolan hyrt - där hela skolan var samlade. Sist men inte minst drog vi på efterfest, vilket var jäkligt kul. Nu måste jag sova, jag ska som sagt upp snart igen. Mer bilder får ni imorgon. VÄRD DAG + KVÄLL!!!
/Becca





Onsdag!

Godmorgon bloggen!


Jag hoppas att alla såg IDOL igår för det va grymt bra! Idag är det nollning! Vi drar igång redan på dagen och det fortsätter förhoppningsvis ända in på småtimmarna! Som ni ser så är jag up with the tup idag och det beror på att jag ska mycket tid för att packa för att jag alltid glömmer något.



Snart nollning

Hejsan!
Idag är det ÄNTLIGEN dags för nollningen, som vi har längtat!! Vi har stressat sönder som tokar för att hinna med att fixa allt och handla in allt som behövs. Det blev en del ägg, sirap, mjöl osv, som vi snart ska kleta in de stackars nollorna med hehe.. Det börjar vid 5 o sen direkt efter har skolan hyrt en krog där vi ska ha nollningsfesten, kommer att bli grymt!
/Becca





Idol

Vad kul att Idol äntligen är tillbaka, större än någonsin! Det fanns en del lovande sångare och mina favoriter var helt klart Durna och Jon, dels för deras röster och dels för att de verkligen stack ut. Jag tror det är jätteviktigt att ha stark personlighet när man söker till ett sånthär program. Hoppas det kommer fram några riktigt bra sångare som tidigare år, för jag tycker juryn brukar lyckas rätt bra. Creds till dem!
/Becca



Shopping

Shooo!
Vilken toppendag vi har haft. Eftersom vi slutade tidigt tog jag & Azin en tripp in till Eskilstuna för lite shopping. Vi hade tänkt köpa lite grejer till morgondagens nollning, kläder och sånt, men misslyckades.. Jag hittade dock lite andra grejer, gladast är jag över stövlarna. Äntligen har jag hittat ett par höga stövlar, som jag har letat, som jag har letat, men nu är de köpta! Jag köpte även en svart klänning och ett par jeans från HM, samt ett par shorts från Monki. Bilder på kläderna kommer senare, kanske till och med ska använda klänningen imorgon på festen. Vi hann dessutom äta kinamat, sjukt gott var det. Vi tog en varsin barnmeny eftersom man alltid får jättemycket mat och det slutade med att vi gick hem med en varsin doggybag, så nu har vi lunch till imorgon också, toppen!
/Becca





Shoppingtrip!

Tjena!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men det har varit full rulle i två dagar nu och imorgon smäller det för då är det Europaskolans nolling!! Idag har jag och Becca varit på en shoppingtrip i Eskilstuna, det var super! Becca fick med sig väldigt mycket hem! Jag kan inte direkt säga detsamma när det gäller mig hehe. Men bilder från dagen kommer snart upp!

Tills dess så måset jag lägga in en bild på en man som jag glor på varje dag när jag väntar på bussen som sedan tar mig vidare till tåget... Mannen är....MODELLEN FÖR BROTHER. SNYGGSNYGGSNYGG. Alla killar borde fixa håret sådär!!

mmm inte helt fel va!

/Azin


Godmorgon!

Moorning!
Klockan är bara 11, men skolan är redan slut för idag. Jag hade bara mentorstid, sen slutade jag. Nu är frågan vad man ska göra idag? Jag känner verkligen för att hitta på nånting och dessutom är jag grymt shoppingsugen, vi får se hur det här slutar hehe..
/Becca




Shortsen till nollnignen

Här kommer en bild på guldshortsen jag och Azin kommer att ha på oss imorgon på nollningen. Vi har dock inte bestämt vad vi ska ha till, men jag hoppas vi hittar någonting. Glitter och glamour står överst på listan!



Lady Gaga

Sjukt snygg bild på miss Gaga! För att stå ut och synas som stjärna måste man verkligen sticka ut och ha en egen stil och jag måste säga att jag tycker Lady Gaga gör det ypperligt bra. Dessutom sjunger hon sjukt bra och jag ångrar fortfarande att jag missade hennes uppträdande på Grönan. Konserten fick 4/5 i betyg, var gratis och proppfull med galna människor. Jag hade verkligen velat vara där, men nästa gång säger jag bara..
Det ryktas dock om att tjejen börjar bli utbränd av allt festande, men man ska inte lyssna alltför noga på skvaller. För skvaller är skvaller och kan lika gärna vara falskt.
Creds till Gaga som vågar sticka ut!
/Becca




Pics

Hittade ett träningslinne i Västerås iaf, jag gillade färgen. Var på jakt efter ett par nya löparskor också, men de jag skulle ha fanns inte i min storlek. Men jag är nöjd ändå!




Pappa kom hem med 15 liter kräftor, så nu är det bara att äta!
/Becca

Bättre sent än aldrig.

Jag har äntligen hittat min sladd till kameran. Det var på tiden va!
Därför får ni bilder på shoppingen från i igår!

Jeanslegginsen är från Lindex och kostade endast 199 kr

Bootsen är från Scorett och kostade 1099 kr.

Jag är fortfarande lite osäker på skorna... De vart jätte suddiga på bilden, tyvärr!

/Azin


En hund skulle inte sitta helt fel!

Hey bloggen!

Jag sitter bara här och väntar på att någon ska förgylla min alltför tråkiga söndag. Jag har fått dissen på 3 håll idag, det är inte okej! Nu får någon ragga upp mig istället, det här håller inte! Både L&P är sjuka! Hur som haver så vill jag ha en hund. Förr så var jag väl hundrädd men inte nu.. eller jo för stora hundar.. men inte alla!

Värdelöst inlägg jag vet.

Ni ser ju själva, jag trivs som fisken i vattnet med Jossans hund haha!

 

PS. Som ni kanske har märkt så har jag fortfarande inte hittat min kamerasladd, ännu en sak som inte håller. Nu ska jag vända upp och ned på hela huset efter den förbaskade sladden!

/ Azin


Västerås

Nu bär det av till Västerås för shopping med Rebecka! Sedan vidare till lägenheten, see u!
/Becca


Steve Madden


Här är skorna från Steve Madden som är helt underbara! De är på rea, jag vill slå till men det känns som att sommaren är gone! Nu ska jag gå och bräva ner mig i plugg och sedan träffa T!

/ Azin


Gossip Girl

Tjenare!

Kass uppdate nu på morgonen men det är faktiskt söndag morgon! Jag har ägnat hela morgon åt att fräscha till mig och läsa Gossip Girl böcker. Jag borde jobba projektarbete vilket jag även ska. Jag vill inte skriva om anorexia men jag antar att det är försent för att byta med tanke på att jag snart är klar med min projektplan?
Nog om skolan, jag var inne på sidan som Becca tipsade om och föll för ett pat skor från Steve Madden! Jag lägger upp en bild på sakorna i nästa inlägg!


   

Allas älskade GG stjärnor! Hur snygga är dom inte på en skala?!

/Azin


Skoinspiration

För alla skoälskare; Njut, inspireras och hitta era favoriter!
http://www.solestruck.com/




Jeffrey Campbell Potion Women's Shoes in Black

/Becca

Lördagsmys

Härlig dag!
Dagen spenderades med Sara nere på stan där vi åt, moffade fika och småshoppade. Jag hittade ett par jättefina, knähöga stövlar jag funderar på att köpa, står fortfarande i valet och kvalet. Dock köpte jag väskan nedanför, man kan ju inte komma hem tomhänt!
Bjöd hem några tjejer till kvällen och lagade tacos och hade lördagsmys, välbehövligt. Så kul att träffa alla igen, synd att det inte funkar oftare. Nu ska jag sussa, natten börjar närma sig. Sov gott!
/Becca



The Olsen twins

Hey bloggen!

Jag har fortfarande inte hittat min kamerasladd. Det är så fruktansvärt irriterande ska ni veta, men den kommer förmodligen fram snart. Ni måste bara hålla med mig om att Mary-kate och Ashley Olsen är världens snyggaste och bäst klädda tvillingar!

   
   

Nu ska jag försöka bege mig vidare mot Sara. Cykelturen dit är inte alltför lockande.

/ Azin

Shopping!

Nu är jag äntligen hemkommen från en heldag på Tuna park. Och visst fick jag med mig shopping hem! Ett par boots och ett par stentvättade jeansleggins. Jag lägger upp bilder på det i nästa inlägg när jag har hittat sladden till kameran.. Typiskt mig att alltid tappa bort allt!
Så länge får ni nöja er med en bild på mig från förra lördagen ;)

/Azin


Moorning!


Nu ska jag ner på stan och träffa massa vänner och shoppa shoppa shoppa :D
Något måste man väl hitta i den här stan. Ikväll är jag sugen på party, vi får se var kvällen tar oss. Här kommer en galen bild på mig & Azin från i somras haha!
/Becca



Scorett

Godmorgon!

Jag vaknade upp med världens huvudvärk imorse. Trots den fruktansvärda huvudvärken så följde jag med mamma ner på stan en liten stund. På stan såg jag mina dröm boots. Men de stod inte på någon hylla utan satt på en kvinnas fötter. Jag kunde inte låta bli att fråga vart hon köpt bootsen. Nu i eftermiddag hoppas jag på att hinna åka till Scorett med mamma och köpa bootsen.

1000 kr kostar skorna. Jag är nöjd med priset med tanke på att jag trodde de skulle kosta betydligt mycket mer.

PS. Bloggen börjar lika en skoblogg men det är det inte ;)

/Azin


Enklare variant

Måste säga att stövlarna Azin lade upp är helt underbara! Men som sagt kan det vara lite mycket till vardags och svårt att klä ner. Och man vill ju ändå kunna använda dem till vardags, det känns som ett måste till hösten. Här kommer därför ett förslag på några enklare stövlar jag har spanat in, inte lika snygga på långa vägar men lättare att använda till vardags. Äkta skinn och de kostar endast 1000 spänn från skobutiken, kap?
Dessutom utan klack vilket är bra för mig som redan är över 180 cm + att det är lättare att gå i när det är halt ;)




/Becca

Sneakpeak

För er som inte vet så sammarbetar H&M med JIMMY CHOO i höst! Den 14:de November släpps kollektionen i utvalda butiker. Jag har spanat in ett par lårhöga stövlar som inte skulle sitta helt fel. Det enda som stör mig är att de inte går att klä sig i till vardags på grund av de har klack. Jag tycker att det blir för mycket...

Dessa godingar blir dina för 2760 kr. Väldigt dyra.. men prisvärda på grund av sammarbetet och att det FÖRMODLIGEN är äkta skinn.

/Azin


Vintage

Måste bara tipsa om http://sovintage.se
Det är någonting med mig och solglasögon, för det finns ingenting jag tycker är roligare att shoppa än olika glajjor. Jag kan köpa flera par som jag aldrig skulle kunna tänka mig att använda, bara för att de är häftiga!
Nedanför ser ni ett par ormskinnsinspirerade som det dessutom var halva priset på, snart är det mina. Vintage är bäst!


Inställda planer.

Nu är jag entligen hemma efter en runda på stan. Jag fick inte med mig någonting alls förutom de guldiga cykelbyxorna till mig och Becca. De var väldigt stora i storlek och därför är jag orolig att det ska vara för stora för Becca...men det återstår att se. Kvällens planer är inställda, både Lina och Persson är sjuka! Jag får se om jag kör på en hemma kväll eller åker till Louise :)



/Azin

Smooothie

Heeey!
Jag har precis gjort mig en stor hallonsmothie, perfekt mellanmål!
Det är bara blanda banan, youghurt och hallon med en mixer och inte är det onyttigt heller. Dock brukar jag byta youghurten mot glass ibland om jag vill lyxa till det ;)
Nu ska jag och mamsen iväg och köra core iaf, det är nog det roligaste passet enligt mig.
/ Becca


Äntligen helg!

Härligt med helg! Mina fredagar är underbara, har bara en enda lektion. Så jag börjar inte skolan förrän nu vid 14, sovmorgon är bäst! Efter skolan får jag skjuts till min hometown där jag ska spendera helgen tsm med familj och vänner, jag längtar. Hörs sen!
/Rebecca


Forever21

Godmorgon!

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min engelska c lektion ska börja. Fruktar den lektionen, men det är bara att stå ut. Jag kollade runt lite på forever21 och hittade en grymt snygg klänning som endast konstar runt 200 kr, galet. Jag och många andra hade säkert gått loss på den hemsidan om inte tullen hade varit så sjukt dyr.. Synd det där.



/ Azin


Lillördag

Här kommer lite bilder från igårkväll, bättre sent än aldrig. Kvällen var rolig och jag är glad att jag inte bor mer än 100 meter från Emma, för det blev rätt så sent. Men med tanke på att jag hade 6 timmars håltimmar idag kunde jag sussa under dagen, så det gjorde inte så mycket. Knasig bild här nedanför med den bjuder jag på!




Dansen var som Azin sa jätterolig och jag hoppas att vi börjar på någon kurs. Vi får se hur det blir, men vi ska ju på ragga på måndag som sagt och jag tror det blir urkul!
/Becca


Street funk och breakin'

Tjerna!

Jag är precis hemkommen från två danspass idag! Sjukt kul var det. Det var prova på vecka så vi passade på att testa. Vi dansade både street funk och breakin'. Det va svårt men efter ett tag så blir man nog van. Jag rekomenderar verkligen street funk, det var roligast! På måndag ska vi dansa ragga!

Jag och Becca har hittat nollningsoutfits! Guldiga cykelbyxor blir det. Bild kommer upp imorgon.

Så coola såg vi nästan ut.... ;)

/ Azin


Linakina

Om en halvtimme börjar efterlyst, blir lika rädd varje gång jag kollar på det men jag kan inte låta bli att titta! Jag tänkte ringa Lina och se om hon vill komma över och busa med mig. Klart hon vill!

Nollningen blir alltså av på onsdag näsa vecka! Längtar som en tok. Det ska bli så sjukt kul att nolla de små nollorna! Vi får hoppas på att årets nollning kommer bli Europaskolans bästa. Tvekar inte. Jag och Becca ska komma på något galet att klä oss i! Det kommer bli GRYMT!

Våran nollning 07. Lagom fräscha vill jag lova!


Jag och Lina i somras :)

Pusss Azin


Snart dags för nollning!

Tjenare!

Jag kom precis hem ifrån ett nollningsmöte, nu är det bara en vecka kvar till vi får nolla de stackars småglinen! Ibland känns det bara för skönt att man går sista året. Nollningen kommer bli hur kul som helst och nu är det klart att det blir fest efteråt. Åh vad kul det kommer att bli, ser verkligen fram emot det.

Nu ska jag i alla fall iväg till Emma, där vi tänkte ha drinkparty för att fira in lillördagen, lite kul ska man ha!
Bilder kommer förmodligen senare.




Här kommer en bild på mig från en annan galen tjejkväll ;)
/Becca

Berlin-09

Tänkte tillbaka på Berlin, fasen vilken resa. Vi åkte dit med alla skolans andra ringare. Resan var grym!! Därför tänkte jag lägga upp några bilder därifrån nu.

Galet bra var det!

/Azin


Alexander Wang

Jag sitter här rastlös som aldrig förr! Min kväll kommer att bestå av projektarbetet... Hur som helst så har jag kollat runt lite på nätet och fann världens finaste klänning från Alexander Wang, den har allt! Priset är också riktigt nice...

Inte helt fel va?

/Azin


Kvällsbloggning

Jag har precis kollat på Bröllopsduellen, den var verkligen inte sevärd. Den var nästintill kass! Det var hur som hest inte det jag ville ha sagt med det här inlägget. Det jag ville ha sagt var att ni måste kolla in Cristopher Kane for Topshop om ni inte redan har gjort det!

Kollektionen är GRYM!
Det är mycket nitar med romantiska inslag.

 

Ni ser ju själva :)

PS. Becca, jag kommer nog också sitta pikad framför tv:n ;)

Godnatt!
Azin


Svenska hollywoodfruar

Jag längtar verkligen till detta program drar igång! Det ska bli kul att se hur några svenska  kvinnor har lyckats ta sig enda till Hollywood. Att dessutom få se den glamourfyllda vardagen gör det hela ännu bättre, för vad gillar vi bättre än glitter och glamour? Nu är det knappt 2 veckor kvar till det börjar.
14 september 21.00 på 3:an närmare bestämt.
Jag kan lova att åtminstone jag kommer sitta spikad framför TV:n!

Lördagens kräftskiva

Hej bloggen!

Det här blir mitt första inlägg i den här bloggen. Becca har redan hunnit uppdatera och fixat en header, det om något är ju bra!

Jag tänkte inleda mitt första blogginlägg med att lägga upp  bilder från lördagens kräftskiva hos Linn. En väldigt lyckad lördag, den får helt klart 5 av 5 toasters! ;)

 

/Azin


Bilder från helgen

Hola !

Tänkte starta denna blogg med att lägga upp lite bilder från helgen då vi var på 18-årsmiddag hos en vän.
Det var en bit iväg, men det blev en mycket lyckad kväll, tack för det!
Och grattis igen ;)

 

//Becca


RSS 2.0