TRESemmé

Kvällen igår var helt okej, men jag hann inte titta klart på falk ska försöka hinna göra det idag. Det finns ingenting som jag avskyr mer än oförskämda människor. Vi mötte en man när vi var och handlade nyss och ibland undrar jag verkligen hur man kan göra vissa saker! Nog om det jag var på stan med med mamma nyss och vi tänkte prova på ett nytt märke när det gäller shampoo och balsam. Tresemmé heter det. Det är rätt nytt så det fanns ingen hårinpackning av samma märke, tyvärr. Men det ska tydligen vara av samma kvalitet som Redken fast billigare och Redken är bäst! Hoppas verkligen att det är lika bra!



/Azin

Natti natti

Dagen har varit rätt mysig ändå. Jag svängde förbi Ebba en stund, sen kilade vi ner på stan och köpte presenter till morgondagen. Sen hade jag och Becka en lång överläggning om vem som skulle ta sig till den andra under kvällen, och det slutade med att vi bestämde oss för att stanna hemma båda två. Min bedövning har släppt, så jag har inte kunnat gå på hela kvällen så det var ett klokt val att stanna hemma. Jag har haft det bästa fredagsmyset på länge med min absoluta favoriträtt; krabba, följt av ost och kex, blodapelsinsorbet, chokladglass och godis! Mums filibabba... Nu har jag stoppat i mig lite morfin mot smärtan så jag hoppas att jag somnar bums!
Natti natti
/Becca

Stress.

Kul att tiden bara rinner iväg. Är sen som vanligt trots att jag lovade mig själv att det inte skulle bli så ikväll igen... Har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig. Kul. Ikväll ska jag vara hemma tidigt som fan för att hinna kolla klart på falk, tönt jag vet. Men herre så bra det är! Känner fan hellre för fredagsmys.. Skulle ha träffat Sara idag också men jag mådde kasst imorse. Har nog välkomnat en förkylning! Lider verkligen med Becca, hoppas att det blir bättre! Men tur att du opererades med en gång för då blir du av med det fortare :) Nu måste jag kila. Hatar att sressa!!!

/Azin

Smärta!

Hey där.
Dagen har tillbringats på sjukhuset där jag har fått operera min tå. Nu är halva nageln borta. kul. Värsta smärtan jag har varit med om och värre kommer det tydligen bli framåt kvällen. Foten är så svullen att jag inte kan ha mina egna skor utan måste låna ett par i storlek 45 så att tån ska få plats. Jag ser ut som en pajas haha!




/Becca

Inte det vackraste va.

Tror att Alexandera McQueen har tagit det steget längre haha. Inte fint. Fult är det rätta ordet.




091029

Kass uppdatering idag. Idag har det varit en sån dag då allt kommer ikapp en. Som de flesta vet så är inte det världens trevligaste känsla. Det är tur att jag har världens bästa mamma som verkligen har försökt att få mig på bättre tankar och nu känns det bättre. Vi åkte till Tuna park en sväng och trots att materiella saker är kortvarig lycka så är det trots allt lycka. Kändes som att jag fick med mig hela tp hem. En mycket bra känsla. Det var meningen att Ebba skulle ha kommit till mig idag men nu blev det ju som det blev idag, synd. Väntar på H, världens segaste människa. Skynda!!

/Azin


Uppsala

Heey!
Dagen och kvällen har spenderats i Uppsala med världens bästa sällskap. Vi har kikat på bio, ätit middag och haft allmänt mys. Usch vad jag har gått på bio på sistone, men det är så himla mysigt. Idag blev det "500 days of Summer". Romantisk komedi även denna gång, dock hade den inte så lyckat slut som jag hade hoppats på. Men den var bra i alla fall, vliket är huvudsaken! Nu ska jag sussa. Natti natti.




/Becca

The last resort.

Det enda jag har gjort sedan jag kom hem är pluggat, ätit, duschat och pratar i telefon. Nu när jag skrev upp det så är det inte så himla lite jag har hunnit med. Ikväll ska jag inte göra någonting. T&E vill att jag ska komma över till till T men jag orkar verkligen röra på mig. Jag ska kolla på efterlyst ikväll, blir alltid jätte rädd! På tal om rädd så TVINGADE mina vänner mig att kolla på en skräckis igår. Kunde fan inte sova inatt! Världens B-film men det räckte för att jag nästan skulle dö i hjärtattack! The last resort hette den och den sög.



/Azin



Hemma.

Nu är jag äntligen hemma, gick en timme tidigare höll på att avlida på praktiken. När jag var på väg till stationen så hände en riktigt rolig sak haha en kille ramlade av cykel och ramlade i lera hahaha stackarn måste ha halkat med cykel. Försökte hålla mig för skratt men det gick inte, kunde inte sluta! Jag vet att man inte borde skratta men den som inte skulle ha skrattat är torr för herregud vad roligt det var!


Jag har tänt ljus i mitt rum för att göra det mysigar nu när jag måste plugga!

/Azin

091028

Jag antar att vissa inte ens har klivit upp än men här sitter jag på praktiken och jobbar med min uppsats som sedan ska lämnas in. Känner mig hur trög som helst bland alla smarta människor här. Fick en snabb genomgång i fysik imorse, härlig start på morgonen! Låtsades att jag förstod vad han pratade om haha! Min kusin har förlovat sig!! Jag ser verkligen fram emot en förlovningsfest?!

/Azin

Vaccin

Yes då var vaccinet mot svininfluensan taget! Än så länge har ingenting hänt, men om det gör det eller inte återstår att se. Man har ju sett både de ena och de andra bieffekterna, men jag hoppas jag är lyckligt lottad och slipper allt det där. Lite feber kan jag ta, men att inte kunna gå under resten av livet som hon på youtube-videon hoppas jag att jag slipper!
/Becca



091027

Hey bloggen!

Gårdagen var sjukt bra men fan vad det var jobbigt att kliva upp idag hann bara sova ett par timmar innan jag skulle upp och försov mig som aldrig förr imorse! Jag ramlade i trappen igår igen när jag kom hem. Trappen lär ju bli min död! Ramlar minst 3 gånger varje månad. Praktiken idag var grymt rolig, ja ni läste rätt! Fick vara med ett gäng grabbar som var ett par år äldre än mig hela eftermiddagen, vek mig av skratt ett par gånger. Nu ska jag plugga någon timme och sedan är det dubbla avsnitt av gg och sen desperate housewives, tror att någon hörde min bön va!




/Azin

Smile like you mean it

Heej!
Kikade förbi tandläkaren i eftermiddags för att slipa tänderna, det var en liten ojämnhet på en av dem, så jag slipade alla framtänderna när jag ändå var på gång så att de skulle bli spikraka. Jag är ganksa nöjd förutom att det ilar sjukt mycket i tänderna. Bara jag har öppen mun så börjar det ila, vilket gör att jag måste ha läppen över tänderna hela tiden. Men jag hoppas att det är borta till imorgon!

Julia Roberts måste ha världens vackraste leende, man blir nästan glad bara av att se det. Lite synd att det inte funkar att gå till tandläkaren och säga att man vill ha exakt lika tänder som henne, för i så fall hade jag gjort det på en gång. Hennes leende säger jag bara, det går inte att jämföra med något!



julia-roberts-7

/Becca


Slutkörd

Core-passet tog musten ur mig, helt galet jobbigt! Nu är jag darrig i hela kroppen och kan förvänta mig en skaplig träningsvärk imorgon, men det var det värt. För det finns ingen härligare känsla än när mjölksyran är som allra värst och man lägger sig ner för att pusta ut. Allt det jobbiga bara rinner ur kroppen och man känner sig så sjukt jäkla duktig och jättestolt, tror inte det kan bli bättre? Nu måste jag dock stretcha, så kanske inte träningsvärken blir alltför jobbig imorgon.
/Becca

Core

Nu ska jag ta med mitt glada humör till idrottshallen och köra core så det ryker! Jag är pepp till tusen på att träna, så nu är det bara att kämpa på. Musklerna ska glöda och energin flöda. Det kanske blir pilates efter också om jag är riktigt duktig, men vi får se hur det blir med det. Hörs sen!




/Becca

Mr. Brightside

Jag kom hem från praktiken för en stund sedan. Praktiken suger, försökte se det positiva med det hela men det gick inte för det finns inge positivt eftersom att jag inte förstår vad jag håller på med. Väldigt mycket kemi och fysik... Inte mina starkaste sidor direkt... Men nu ska jag iväg till I. Hon fyller 19 om ett par dagar men vi ska fira henne idag eftersom att hon har fått låna hennes brors lägenhet. Är verkligen inte pepp just nu men det kommer! Frågan är ju bara hur jag ska orka med praktiken imorgon......

Hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha efter en dag som denna!
Puss!



 Träffa både L och P ikväll men inte Lollo, lite synd faktiskt!

/Azin


Panic

Som alla andra 3:e-klassare måste vi göra projektarbete i år. Den kursen förstör verkligen hela 3:an, utan den hade det varit 1000 gånger enklare. Jag har skrivit projektplan och rubbet, problemet är att min idé inte är den bästa och att det inte intresserar mig det minsta. Det är svårare än man tror att göra ett stort teoretiskt, gigantiskt arbete om någonting man inte är intresserad av, man vet inte var man ska börja. Frågan är varför jag tog det arbetet överhuvudtaget då, men trodde inte att det skulle vara så svårt att komma igång med + att jag hade panik och var tvungen att välja någonting. Så nu kommer paniken krypandes igen, jag har inte kommit igång med arbetet och vill inget hellre än att byta projektidé. Frågan är dock om det är försent? Jag har faktiskt en hel del bra idéer på lager som bara väntar på att få uppfyllas!
/Becca

Florida

Moorning sunshines!
Sitter och kollar på resor över julen, men har inte hitttat nåt riktigt guldkorn än. Man måste ju iväg en bit i december om det ska vara varmt och det vill man ju. Så... Florida skulle inte sitta helt fel! Jag har aldrig varit där, men har hört att det ska vara riktigt bra, så får se om jag hittar något.







/Becca

Drömmar

Nu ska jag gå och lägga mig, kanske kommer tillbaka i drömmen från natten till idag. Jag drömde nämligen att jag kramades med Hugh Grant i ett hus i Mexico. Värre kan man ju ha det.. Drömmen övergick dock i att jag blev halshuggen i en giljotin och att de lyfte upp mitt huvud för att jag verkligen skulle märka att mina sista sekunder var inne. Jag var rädd som en tok och kände efter minst 5 gånger när jag vaknade att huvudet fortfarande satt kvar. Det gjorde det och jag pustade ut som aldrig förr. Helomvändningar mellan drömmarna haha, hoppas att jag bara får bra drömmar i natt!



Bilden är lånad från mrchevyceleb.files
/Becca


Bra bio

Heey!
Nu är jag tillbaka från bion, den var hur bra som helst! Bröllopsfotografen, jag rekomenderar er verkligen att se den. Vanligtvis brukar jag döma bort svenska filmer, men på sistone har jag sett riktigt många bra så nu är de förutfattade meningarna som bortblåsta. I vissa ögonblick skrattade man som tusan, medan den var dramatisk och lite allvarlig i andra. Men humorn fanns med genom hela filmen, och snubben som gjorde huvudrollen gjorde den sjukt bra! Han hade dessutom störtskön personlighet och man önskade att man var lite mer som honom.
Riktigt sevärd film!



Slapp söndag.

Jag borde få pris för att jag är så jävla oteknisk! Jag blir så fruktansvärt irriterad på mig själv ibland! Dagen har förutom den lilla händelsen som just inträffade med datorn varit väldigt skön men fylld med ångest över allting! Jag övningskörde för första gången på väldigt länge idag och det gick bättre än någonsin! Jag har spenderat kvällen genom att titta på the hills och oth men snart kommer T över. Jag vet fortfarande inte vart företaget ligger... väldigt illa!



Vackra Sophia Bush!

/Azin

Bröllopsfotografen

Nu ska vi alldelles strax kila iväg till bion och köpa biljetter till Bröllopsfotografen, har hört att den ska vara ganska rolig. Hur som helst brukar de flesta komedier på bio resultera i att man viker sig av skratt, så jag tror inte det här blir ett undantag. Det är så himla roligt när hela salongen bubblar av skratt, så kan ingen längre hålla sig. Jag hoppas på en sådan kväll!




/Becca


Broke knows best

Känner att jag har lite för mycket fritid med tanke på att jag har suttit och kollat på det här programmet i 1.5 timmar nu. Men jag måste säga att jag tycker det är riktigt bra och att Broke är galet cool! Det är så himla skönt att ha MTV nu, vi har ju inte det i våran egen lägenhet.. Så nu blir det lite mer tv-tittande.




/Becca

Skolkatalog

Nu har skolkatalogen äntligen kommit! Det är lika kul varje år att sitta och kolla genom alla klasser och analysera haha. Dock fick varken jag eller Azin våra enskilda foton eftersom fotografen på något vis lyckats radera dem? Lite synd med tanke på att jag var rättnöjd med fotot för en gångs skull. Men det är inte något att göra åt, kul att katalogen kom i alla fall.

Canon_EOS_400D_Black_18-55mm_Lens_K.jpg image by vonx_
Bilden är tagen från photobecket.com och föreställer en kamera jag ville ha förut. Nu har jag dock satt upp nya mål!
/Becca

Vem sa att Blondinbella inte är smart?

Nu är jag där igen, mitt uppe i beslutsångesten. Jag vet att jag borde träna men jag orkar inte. Jag orkar inte byta om och jag orkar verkligen inte duscha igen efter träningen eftersom att jag duschade imorse haha, lat passar nog rätt bra in här.

På tal om ingenting så läste jag något väldigt bra och intressant på Blondinbellas blogg. Hur många av er känner igen sig av det som står nedan? Jag gör det. Hur många gånger har man inte råkat ut för saker som nedan. Jag tänkte direkt på olika speciella personer när jag läste det Isabella har skrivit, såhär har hon skrivit: 

Varningstecken för människor du bör hålla dig undan ifrån:

.. Vänner som har svårt för att glädjas åt din skull

(Du ska flytta in med din pojkvän och bli sambo och du är superglad. Istället för att höra grattis så får du snarare höra “Men gud, blir det giftemål och en massa barn nu eller?”)

.. Om du säger något kul så personen direkt “bräcka” det du sa

(Du säger till din vän “Jag fick högsta betyg på matten, och du vet ju hur svårt jag tycker att det är” Och hon svarar “Jasså, jag får alltid MVG och jag pluggar knappt”)

.. Vänner som ska tävla i allt och helst härma dig i allt

(Om du är på en fest och har hittat en kille som du gillar och börjar småprata lite med honom så är hon där direkt för att också “fånga honom”)

.. Vänner som mest vill prata om sig själv. Inte lyssnar alls

(En hel timmas fika går åt till att prata om hennes liv, ditt är inte alls lika viktigt)

.. Vänner som ger en komplimang som snarare blir något elakt

(Vad duktig du är som tränar! Jag går ju aldrig till gymmet, men jag behöver inte..)




Bilden är tagen från Blondinbella.se

/Azin


Prommis

Kom precis hem från en långpromenad med några vänner. Är inte det ett mycket bättre sätt att umgås än att ta dendär vanliga fikan varje gång man ses? Man får både motion och frisk luft, man kan snacka lika mycket + att det är gratis. Av fika blir man både tjock och pank tillslut, vilket inte är önskvärda effekter! Så ni kan lita på att det blir fler långpromenader i fortsättningen istället för fika. Dessutom är det skön avslappning och man kopplar bort all stress. Walk more!

/Becca

SB

Nu är jag äntligen hemkommen från flygplatsen, vi har lämnat av min syster. Hela helgen har varit toppen! Jag ska plugga lite idag hade jag tänkt, känner att det behövs inför nästa vecka... Imorgon börjar min vecka som praktikant och helt ärligt så vet jag inte vart företaget som jag ska vara på ligger! Hoppas för min egen skull att det löser sig!

Starbucks öppnar snart i Sverige men ute vid Arlanda...
Det var på tiden att dom öppnar i Sverige!


Snodd från M:s fb!

/Azin

Poweryoga

Det finns väl ingen bättre start på en söndag än poweryoga? Jag kan åtminstone inte komma på något bättre nu, så nu blir det ner på mattan och pumpa och köra haha. Kroppen blir mycket smidigare av yoga och det är en sån himla bra avslappning, plus att det blir bättre träning om man kör power. Rekommenderas!


/Becca

Rosa rattar

Ingen har väl missat Ahlgrens bilars samarbete med bröstcancerfonden? Det resulterade i alla fall i "Rosa rattar" och förväntas leda till 300 000 kr till bröstcancerfonden. Mycket bra sammarbete måste jag säga, så jag köpte mig en påse igår. Jag var ju tvungen att testa, det smakade likadant som de rosa bilarna i Ahlgrens bilar, vilket är den smaken jag gillar bäst! Creds till dem, jag ska köpa några påsar till, man kan inte bidra för mycket!


/Becca

Lördag

Nu är jag hemkommen och trött som tusan. Så nu blir det sängen för min del!
Hoppas ni har haft en bra lördagskväll, natti natti :)




/Becca

Middag

Nu blir det oxfilé och bakpotatis, riktigt hungrig! Det ska bli jättegott, ska bidra lite med att göra några såser.
Efter middagen bär det av till Ebbas place, så får vi se vad som händer.



/Becca

091024

Nu är vi äntligen hemma igen! Jag har spenderat hela dagen tillsammans med min syster och med min mamma. Vi har haft det jätte mysigt med shopping men herregud så jobbig den sista timmen blev. Min syster skulle nämligen köpa en ny vinterjacka innan hon åker tillbaka vilket hon gör imorgon. Hon hade bestämt sig för en fjällräven och när hon har bestämt sig så har hon. Kräsen, jag vet. Jackan var slut överallt förutom på Intersport i Strängnäs. Så en halvtimme innan stägning så satte vi oss i bilen och åkte dit. Så nu är hon nöjd!

 
Smakprov ur Jimmy Choo for h&m! Den 14:e gäller det att vara där i tid!

/Azin


Skinnhandskar

Ingen har väl missat att det är skinnhandskar som gäller i höst och vinter. Dock känns det roligare med lite detaljer, så dragkedja och rosetter har blivit poppis. Dessa är från HM och har hakat på båda trenderna, kanske värda att köpa om man ska satsa på ett par mer detaljrika i år. De från förra året börjar kännas aningen tråkiga..

/Becca

Bra fredag!

Jag tänkte blogga lita snabbt innan jag åker ner på stan. Gårdagen var perfekt. Amanda hade verkligen gjort allting väldigt fint! Det var rätt blandat så det var riktigt kul. Någon gång in på natten kände vi att det var dags för oss att bege oss hem och då skulle Linus skjusa hem oss. Han envisades om att han skulle cabba ner och så blev det också. Folk lär ju ha trott att vi var dumma i huvudet med kul var det! Det var rätt mycket bilder som togs så det kommer väll upp lite bilder snart!

/Azin

Högskoleprovet

Jag ångar lite att jag inte anmälde mig till högskoleprovet, som alla andra gjorde. Men när jag väl tänkte anmäla mig så var det försent, så får göra det i vår istället. Hoppas det går bra för alla som skriver det därute i alla fall. Lycka till till dem!




/Becca

Fredagsmys

Heey!
Insparken blev dissad och vad jag har hört hittills så var det rätt val, så det känns great. Kvällen har istället spenderats med Becka och vi har haft massa fredagsmyys. Välbehövligt kan jag verkligen säga, som jag har saknat denna kvinna! Svängde förbi Willys och fick hem ett par kilo godis också, när man ändå ska köpa ska man väl köpa ordentligt? Kvällen började med en riktigt god middag och sen blev det Idol, snack och mys. Men nu har Becka dragit så det blir att sussa för min del. Natti natti.




/Becca

LOV!

Spanskaprovet gick riktigt bra, nu är det bara svenska sen slutar jag. Och då är det LOOOV! Som jag har längtat, och nu är det bara ett par timmar kvar, galet skönt. Jag får skjuts hem, så slipper ta tåget, ännu skönare.
Ska bli så himla kul att komma hem igen och dessutom ha tid att träffa alla, längtar!
/Becca

Loooooooooov.....eller inte.

Okej nu har jag officiellt inget lov. Praktik från måndag till torsdag, det suger rätt hårt vill jag lova. Jag höll på att dö av skratt när jag skulle ringa och presentera mig för min handledare. Jag sa fel namn när jag skulle fråga efter honom så han fick sig ett gott skratt och jag skämdes ihjäl. När han frågade vilken avdelning jag vill vara på så tänkte jag bara shit jag vet ju inte ens vad företaget sysslar med så jag tror att han förväntar sig att möta en idiot på måndag. Men jag får göra mitt bästa för att motbevisa honom....

Idioterna som saboterar för Blondinbella måste ha något fel. Hoppas bloggen kommer upp snart igen!

/Azin


Morgonträning

Godmorgon!
Jag har precis haft redovisning och nu tänkte jag bege mig till gymet och träna. Det känns välbehövligt med tanke på hur mycket snacks jag har smällt i mig på sistone, men är man en matnjutare så är man. Igår blev det till att äta på Grekiska, som så många gånger förut. Skagenröra till förrätt och kycklingspett med pommes till huvudrätt + världens bästa sällskap, kan det bli bättre? Tror inte det. Men nu ska jag iväg och springa i alla fall!




/Becca

Belle

Kim Kardashian får helt klart min röst i vem som bär kläderna bäst!



KIM VS. KOURTNEY photo | Kim Kardashian, Kourtney Kardashian

/Becca

Långa nätter.

Nu är jag äntligen hemma, eller jag kom hem för ett tag sedan. Jag har varit hemma hos Hanna och fått hjälp med plugget. Välbehövligt vill jag lova. Svenskan ska ju vara så himla personlig, jobbigt tycker jag. Jag tror att jag har spelat sönder alla Melissa Horns låtar men gud vad hennes låtar är bra. Nu ska jag duscha och äta en fet glass. Det tröstar bäst.



/Azin

Årets värsta miss.

Herregud vad allting har gått bra idag. Det känns som att det går bra nu va! Nu väntar jag bara på att jag ska hitta orken till att gå upp för trappan in till mitt rum och byta om för att sedan åka vidare. Just nu så orkar jag verkligen inte. Nu är det inte långt kvar till helgen och det känns sjukt bra!

Världens stilmiss. Jag tycker att det ser ut som rena freakshowen. Herregud färgerna...

/Azin

Lunch

Heey!
Eftersom jag inte har någon engelska det här året så har jag haft håltimme ett bra tag nu. Nu är det bara en halvtimme kvar till de slutar, så då blir det att dra till matsalen och käka köttbullar! Köttbullarna har dock rätt mycket klumpar i sig, så det blir nog bara pasta för min del.. Synd, för köttbullar är faktiskt riktigt gott när man gör dem själv, men det får bli en annan dag.
Nog om köttbullar, hörs sen!
/Becca




Spanienbilder

Här kommer lite bilder från Spanien-veckan, bättre sent än aldrig gäller även det här fallet. Veckan var galet bra, människorna jättetrevliga och staden hur mysig som helst.




Vi tog oss ett dopp i poolen hemma hos en spanjorska, jättefin utsikt därifrån!




Jag och två spanjorer i väntan på bussen till en klubb.




En dag på stranden med hela gänget, jättehärlig dag. Det var mycket varmare i havet än man trodde, så det blev en hel del bad..


Jag utanför La Sagrada Familia.




Jag längtar tillbaka..
/Becca


Insparken?

Som sagt så är det Insparken på fredag, en tradition vi har på skolan då vi "firar" skolstarten med en stor fest. Nu har ju dock halva terminen gott, men bättre sent än aldrig! Inbjudningarna kom ut igår, vilket gjorde att helgernas planer redan var nästintill spikade. Så nu står vi inför ett svårt val, blir det Insparken eller inte? Veckans sista dagar kommer bestå av beslutsångest inför helgen, precis som vanligt haha. Jag och Azin får analysera situationen imorgon!




/Becca

Coco avant Chanel

Godkväll!
Idag hade jag sovmorgon till halv 3, det satt inte helt fel kan jag lova. Men som den pluggis jag är gick jag till skolan redan vid 10 ändå för att plugga spanska, kände att jag inte behärskade språket särskilt bra under min Spanien-vistelse förra veckan. Det ska det däremot bli ändring på här framöver, men först vill jag lära mig prata franska!

Jag missade ju Coco avant Chanel när den gick på bio vilket var tråkigt, men vi började titta på den igår på franskan. Hur mysig film som helst, dock förstod jag inte allt med tanke på att den var på franska utan någon som helst text. Jag får ta och kolla på den igen på engelska sedan, vill ju inte missa handlingen. Jag måste bara säga att alla franska filmer har sådan otroligt mysig stämning, jag ser fram emot att se fortsättningen. :)




091020

Snart ska jag lägga mig och kolla på det nya avsnittet av gg, men först måste jag plugga lite. Ikväll är DH och ikväll får jag sällskap framför tv:n, det är aldrig fel. Det blir ingen inspark för min del, jag tycker det är så himla tråkigt att det kommer ut tre dagar innan festen för då har man redan hunnit planera helgen och nu i helgen kommer min älskade syster hem! Jag har saknat henne som en tok!


/Azin

BalanZe.

Idag gjorde jag ett klokt val, istället för att be pappa köpa en vanlig chokladkaka så bad jag honom köpa en men 70% kakao vilket är lite nyttigare. Mitt uppe i ätande så får jag ett erbjudande om att gå och träna, no way tänkte jag först men sedan så tog jag mig i kragen och nu sitter jag här ombytt och redo för ett pass.



/Azin

Cheez doodles

Har snart lyckats smälla i mig en hel påse ostbågar, galet gott!
Det tycker jag man förtjänar en tråkig måndag som denna, ska ju trots allt i väg och träna snart. Då blir det att köra järnet, hoppas det har något roligt pass bara. :)
/Becca



Foki

Inte helt oväntat så var det Foki som kammade hem priset för "årets blogg". Hon tog dessutom hem "Årets mest orginella blogg" samt "årets nykomling". Grymt bra jobbat och välförtjänt om ni vill höra min mening. Det var dock synd att inte Kenza lyckades ta hem något pris, men hon vann ju trots allt "Årets blogg" förra året. Grattis till Foki!
/Becca


Bilden är lånad från Veckorevyns hemsida


091017

Jag vaknade runt 5 imorse av att jag drömde världens mardröm. Jag lyckades inte somna om efter det så jag fick underhålla mig själv hela morgonen. Mina planer för ikväll var spikade för två timmar sedan men nu är dom oklara, jag orkar inte ens gå in på vad som hände. Jag får se vart vindarna vänder oss. Puss!

Snodd från vackra Gynnings blogg!

/Azin


Lördag.

Kvällen igår var bra men nu är ju frågan hur Rabih fortfarande är kvar?! Han låter som en 9-årig tjej när han sjunger! Jag blir rädd när folk säger att han är söt eller ännu värre snygg!!



/Azin

Lunch

Godmorgon!
Min första och enda lektion idag börjar klockan 14.00 så jag har haft en lång och skön sovmorgon. Men nu ska jag möta upp Azin snart, så ska vi gå till Grekiska och luncha. Här är en bild från senast jag käkade där, det ser lite frestande ut va? De har inte haft lunchöppet på hur länge som helst, var nog ett år sen de slutade med det. Men nu har de äntligen börjat igen, så det firar vi med att gå dit och äta en baotastor lunch!
/Becca



HELG!

Heeey!
Äntligen helg, skönt som bara den! Sista helgen jag går på penselin sen är jag fri!! Ikväll ska jag vara med och fira min mor en stund sedan ska jag förmodligen träffa I. Jag ska tvinga I att kolla på idol ikväll. Jag har missat det varje fredag men inte ikväll! Nu måste jag göra mig iordning snabbt som blixten för min skjus kommer om 40 min!

/Azin

Out for a walk

Hejsan.
Nu sitter vi i skolan och väntar på ett möte som är om 2 timmar. Men inte ska man deppa för det, vi tänkte vara lite hurtiga och gå ut och ta en promenad istället. Det vore nog bra med tanke på allt godis vi smällde i oss igår haha! Vi kommer troligen frysa ihjäl, men det är alltid bra med lite frisk luft.
/Becca



Olivia Palermo

Hon kan inte vara annat än supersnygg.

Ready for a meeting!

So cute!

/Azin


Äntligen!

Jag har kämpat med datorkunskapsläxan i över en timme och nu är jag äntligen klar efter 21654168 utbrott! Jag var nära på att svälta ihjäl när jag kom hem så jag åt allt som jag fick tag på, vilket var alldeles för mycket eftersom att jag fortfarande mår illa! Imorgon fyller min kära mor år därför ska jag upp with the tupp imorgon och baka en tårta!




/Azin

Laast night

HEYHEYHEY!
Sista natten i spanien nu och jag langtar inte hem det minsta. Har tillbringat hela dagen pa stranden med bad och kvallen pa nagon bar. Ska upp om 6 timmar for att ta flyget hem, men mar inte helt okej., Sa far se hur det gar. Jag skulle inte banga pa att stanna en vecka till, men tror att spanjorerna borjar bli ratt trotta pa oss. Vilket inte forvanar mig. Jag har inte packat det minsta, vilket inte ar okej med tanke pa att jag formodligen inte kommer orka det imorgon heller. Nu ska jag sussa, iaf forsoka. Tack for en kanonvecka!!
pusspuss /Becca

CHLOÉ

Chloé Asymmetric silk blouseChloé Asymmetric velvet blouseChloé Satin-crepe longline jacketChloé Alpaca cable-knit cardiganChloé Kira leather bowler bagChloé Buckle-embellished leather boots
Detta skulle inte sitta helt fel en dag som denna, eller vilken annan dag som helst.
Allt ät från Chloé.


/Azin

091012

Jag sitter själv i skolan och väntar på att tiden ska passera så att jag kan skriva det förbannade biologiprovet som jag förmodligen kommer att faila på. Igår kände jag mig redo men inte idag. Jag vaknade på fel sida imorse och det blev inte bättre av att jag nu har 3 timmars håltimme! Under dessa tre timmar ska jag plugga så att jag känner mig redo igen. Jag vill åka utomlands NU!!


Om jag vill tillbaka!

/Azin


Äntligen!

Kvällen igår var bra. Dagen idag har inte varit någon höjdare. Mycket på grund av att vi har biologiprov imorgon...det suger. Men gossip girl och oth har förgyllt min pluggdag! Min syster kommer hem om två veckor. Mina föräldrar är nog bäst i hela världen på att överraska! Det ska bli så fruktansvärt skönt att ha henne hemma om det så bara är för en helg!


Nu ska jag fortsätta att kolla på älskade gg så att jag kan drömma om chuck sen.

/Azin

Bad

Upptackte att jag skrev datumet at fel hall i rubriken, bra jobbat. Jag sitter fortfarande och vantar pa att vi ska ivag och bada, de ar inte sa snabba har.. Tydligen ar de mesta utestallena stangda idag eftersom det ar sondag, vilket ar lite trakigt eftersom det ar nastsista kvallen ikvall. Jag kommer dock hoppas in i det sista pa att det dyker upp nat kul. Men nu blir det till att bada i alla fall!
/Becca

111009

Shuue!
Gardagskavallen spenderades pa en spansk kareokebar dar de rokte sa mycket att jag har fatt andningssvarigheter. Det sjongs i princip bara spanska latar, sa var lite svart att hanga med. Idag har vi kollat pa basketmatch och nu sitter jag och vantar pa lunch. Sen blir det till att bada pool, skont att svalka sig lite. Det skulle inte forvana mig om det ar upp emot 30 grader idag..
Nu ar det bara 2 dagar till hemresan vilket kanns lite trist. Men jag hoppas pa havet imorgon, da blir jag glad.
/Becca

Tonight.

Ikväll fortsätter min lugna helg med världens bästa vänner. Det kommer att bli uppdelat ikväll. Vissa kommer att svika för att se Sverige spela men vi som håller oss till planerna ska spendera kvällen med god middag (som nu redan är uppäten) och film hemma hos mig. Resten av min familj är på middag. Ikväll vägrade jag, mamma fick inte med mig! Dagen har spenderats i sängen med böckerna och ipoden och på stan. Plugget tog verkligen på krafterna vill jag lova.


Haha hon ser helt förstörd ut!


Jag vill ha sommar nu! Vintern är inte välkommen.
Tack Becca! Fortsätt ha det toppen!

/Azin


Helg!

Mooorning!
Igar var en superdag. Forst blev det shopping, jag hittade 3 linnen och en troja, sa jag ar nojd. Efter det blev det stranden, det var galet varmt i vattnet sa blev en hel del badande!
Pa kvallen drog vi pa en spansk konsert och sen blev det till att kluba for hela slanten!
Det var gelet kul men har har dom ju lite andra tidsvanor.. Vi kom dit runt halv 2 och sen kom vi inte hem forran vid 0600. Da var det riktigt jobbigt att pallra sig hem med tom mage och ben som spaghettisar..

Jag har tagit massa bilder, men vet inte riktigt hur den har datorn funkar, sa de kommer upp senare.
Laura ligger fortfarande o sover, vilket hon nog kommer att gora ett bra tag till, de har ju som sagt lite andra tidsvanor har.. Tror att jag ska ta en frukst och satta mig och sola pa takterassen sa lange.
Sen gissar jag att det blir en pool&relaxdag och utgang ikvall.
Ha det bra och krya pa dig Azin!
/Becca

091010

Kvällen igår var super men det blev dock lite försent för min fortfarande trötta kropp. Jag glömde att ta medicinen igår kväll och bestämde mig även för att sluta ta smärtstillande och hur dumt var inte det för idag vaknade jag upp med världens huvudvärk! Idag blir det biologi för hela slanten och sen en super kväll. Kvällen kommer att bli super men även ikväll kommer det vara något som fattas men tyvärr så kan man inte få allt!


Just nu kämpar jag för detta armband och om man verkligen vill så går det. En del slantar finns kvar på kontot och sen så börjar julen närma sig och då kommer det klirra fint i kassan och då kommer detta armband från Hermés sitta fint runt handleden. Nu har jag alltså en budget att följa.

/Azin


VA

Äntligen hemma från skolan. Jag drog en runda på tp med mamma också innan vi åkte hem. Jag hittade massor. Idag har hag varit riktigt fet, en fika innan och efter skolan. Jag skrev mitt dataprov idag som verkligen inte kunde ha gått sämre. Jag glömde till och med bort hur man infogar datum, fattar ni då hur illa det är?! Inte ens ett wordprov kan jag fixa! Men nu är det helg och jag går på penselin så det blir fredagsmys ikväll, jag har liksom inget annat val. Dom andra ska ut men T är min hjälte som gör mig sällskap ikväll.


Skor från Velvet Angels.
Dessa skulle inte sitta helt fel.

/Azin


When love takes over.

Jag sitter på pappas jobb och dricker en allt för varm latte och lyssnar på David Guetta. Höll på att dö av tristess hemma så pappa fick komma och hämta mig. Imorgon ska jag till skolan! Och det känns riktigt bra! Jag är så fruktansvärt trött på att vara hemma. Såg att Becca hade skrivit, hon verkar ha det toppen vilket är grymt bra!

 
Nu vet jag vart den här klänningen är köpt!!
Och det har jag Simone att tacka för, hon har nämligen en likadan.
Om det går som planerat så är den min vädigt väldigt snart!

/Azin


Barcelona!

Tja!
Klockan borjar narma sig 0000 och vi har precis kommit tillbaka hem. Vi har varit i Barcelona hela dagen, det var kul, men vi vlev sjukt trotta av allt vandrande! Vi var mest runt och besokte de kandaste stallena som la segrada familla osv. Jag har redan varit dar forut, men det var kul anda. Hade hoppats pa lite shoppingtid, men dt blir tydligen pa fredag istallet. Nar vi kom tillbaka stack vi hem till en som heter Julia och badade i deras pool, korde volleyboll och sjong singstar, gick sadar haha. Sen stack vi vidare till en bar en stund dar de tydligen ar varje dag. Det har vart en kul dag men nu ar jag galet trott och ska upp tidigt imorgon ocksa, sa godnatt!
/Becca

In Spain

Tjenare!
Jag befinner mig just nu i La Garriga utanfor Barcelona hos Laura!
De bor i ett trevaningshus, sa jag har takvaningen och takterassen for mig sjalv, toppen.
Jag tankte bara saga att jag har det valdigt bra och att jag tror att det kommer bli en galet bra vecka! Nu ska jag sussa, ska pp tidigt imorgon och spendera hela dagen inne i Barcelona for shopping med mera.
See you!
/Becca

091006

Jag är så fruktansvärt rastlös, helt sjukt. Jag måste tillbringa min sjuka tid ensam. Det suger. Men det absolut sämsta är att jag inte kan äta chips eller något annat heller för den delen...eller jo soppa, men hur gott ät det liksom?! Lider varje gång jag ser något gott. Som igår när mamma kom hem med godis. Jag var så himla frustrerad så jag pressade ner godiset haha. Visst sved det men herre vilken lycka det var.

Nu hade jag tänkt att fördriva tiden genom att beställa hem klänningen från HM som jag vill ha. Men den jag vill ha finns inte kvar i min storlek. Det toppar dagens sämsta!



/Azin


Desperate housewives.

Idag är det säsongspremiär för DH! Hur bra är inte det??!! 21.00 på 5:an, missa inte det!
På tal om något helt annat så har jag fortfarande inte fått mina skolfoton!


Snygga hemmafruar!

/Azin

Alexander Wang.

Jag vill mer än gärna äga denna Alexander Wang väska. Den skulle sitta så perfekt! Vilken man han är den där Wang. Allt han skapar är gudomligt!



/Azin

Halsfluss

Nu är jag äntligen hemma från sjukan. Jag har halsfluss. Ville dö en smula när hon sa det. Inte nog med att jag måste dö av tristess i ett par dagar till så var läkaren en idiot. Han fattade ingenting. Huvudsaken är att jag har fått medicin och förhoppningsvis kommer att bli frisk snart. Nu när jag äntligen är igång så kan jag tala om för er att jag fick minst 255481 utbrott på flygplatsen igår. Hatar att man inte kan engelska när man jobbar på en flygplats!!!


PS. Jag hann inte ens säga hej då till Becca som åker till spanien imorgon. Hoppas resan blir super!!

/Azin

Spanien

Helgen har varit grym, men nu är det måndag igen..
Men det är inte vilken måndag som helst utan måndagen innan vi drar till Barcelona! I natt runt 0400 bär det av, så kommer fram runt lunch. Känner på mig att det kommer bli grymt kul så nu är det abra att packa väskan.
/Becca



Helgens planer

Idag blev det fredagsmys med kräftor och imorgon bär det av till Stockholm för hela slanten!
Jag lyckades införskaffa 4 par nya solglajjor idag, bilder kommer senare. Kul att uppdatera samlingen lite. Jag kommer att stanna i Stockholm hela helgen, så det blir kul :)
Hörs på söndag!
/Becca


Galet!

Det är galet. Shoppingen här slår stockholms med hästlängder. Jag har varit här i mindre än ett dygn och jag har redan shoppat massor. Det känns som att jag har kommit till paradiset! Det är tur att min mor förstår mig. Jag har hittat 1000 olika snygga pälsvästar som jag vill ha men jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska köpa. Störda beslutsångest. Jag skulle inte klara av att bo här. Mina föräldrar skulle gå i konkurs, utan tvekan.
Men sen så får jag ju inte glömma att det var alldeles underbart att träffa min älskade syster igen. Det finns grymt mycket stiligt folk här vill jag lova. På hennes skola alltså.

/Azin

Klockan är 12.01!!!!

Klockan är 12.01, vilket innebär en befrielse för hela skolan gissar jag.
Idag klockan 12 var det sjukt mycket som skulle lämnas in. Bland annat projektplanen, svenska projektarbete samt en mängd av Matte E - uppgifter. En sten släppte precis från hjärtat, nu mår jag bra igen haha :)
/Becca


Burberry prorsum.




Sanslöst. Burberry gör det igen.
Behöver jag säga mer än att jag dog en smula när jag såg den?

/Azin

Bass.

Fan för datakunskap. Jag tycker inte att det är lätt! Jag och Mikis tränade inför provet efter skolan och det gick sådär..vi är fortfarande inte säkra på vad vi håller på med! Bäst som min pappa är åkte han och köpte mat till mig. Friterad kycklig och en glass på det. Det sätter sig fint på kroppen. Mamma tycker att jag borde packa och ta en dusch men jag orkar inte! Jag måste ut och springa!




Min kväll ska bestå av detta.

/Azin

RSS 2.0